Hoe het werkt

De prijzen van de kleding zal ik bepalen, afhankelijk van het modebeeld van dat moment, de mate van vraag en aanbod, seizoen etc. Daarom kunnen de prijzen schommelen.

Als je kleding komt inleveren vraag ik je je gegevens op te schrijven zodat het contact lekker vlot via de app kan gaan en ik je kan uitbetalen.

Wanneer de kleding voldoet en ik denk het te kunnen verkopen, zal ik je uitbetalen al voor ik de kleding verkocht heb. Die zekerheid kan ik je bieden. Dat betekent wel dat ik je de hoofdprijs niet kan betalen omdat ik het risico loop het niet kwijt te raken. Daarbij zal ik uiteraard die fantastische BTW moeten afdragen.

De opbouw van de prijs ziet er als volgt uit:

-Inkoopprijs: 35% (dit is jouw prijs)

-Mijn deel: 44%

-BTW 21%

Ik betaal pas uit na jouw toestemming over het bedrag en na het ophalen van de eventuele resterende kleding die ik niet inneem. Hoe sneller Hoe beter, ik heb namelijk maar beperkte ruimte.

In plaats van uitbetaling kun je ook voor een Waardebon kiezen die je in de winkel kan besteden, met 10% extra shoptegoed. Dus krijg je geen 35% maar 45% tegoed op je ingeleverde kleding! Deze waardebon is niet in te leveren tegen contanten.

Ik streef ernaar om alle binnenkomende kleding zo snel mogelijk verwerkt te hebben.

Als je het leuk vindt om jouw mooie kleding waar je zelf zo weg van bent, nog een 2e kans te geven, bewust om te gaan met het millieu en er een leuke cent aan over te houden, dan ben je bij BisKids aan het juiste adres.

 

Hopelijk tot snel!

 

 

 

Sorteer op
© 2021 - 2022 Bis Kids | sitemap | rss